Stel je kandidaat voor de Cross-overpitch op TAZ#2019

Ben jij een filmmaker, maar wil je je toch eens aan het maken van een theaterstuk of het schrijven van een boek wagen? Of ben je journalist maar heb je een fantastisch idee voor een langspeelfilm of een game? Kortom, heb je een idee om iets te creëren dat niet tot je eigen categorie behoort? Dan is de Cross-overpitch op Theater aan Zee iets voor jou.


Tijdens Theater aan Zee in Oostende wordt een Cross-overpitch georganiseerd waarvoor professionele makers met een nieuw idee zich kandidaat kunnen stellen. Acht makers worden geselecteerd om hun idee aan een professionele juryvoor te stellen. Deze jury bestaat voorlopig uit Dries PhlypoZuraida Buter. De namen van de overige juryleden zullen later bekend gemaakt worden.

 

Als je project gekozen wordt door de jury, krijg je de kans om je idee verder uit te werken tijdens een schrijversresidentie of scenario-atelier met coaching in 2020.

 

Uiteraard word je niet zomaar voor de leeuwen gegooid. Tijdens de drie dagen voor het jurymoment staan drie professionele coaches paraat om je te begeleiden en voor te bereiden op de pitching . De coaches zijn experts op vlak van pitching of in één van de vijf categorieën.

 

Praktisch

 

  • De deadline om je kandidaat te stellen is 16 juni 2019.
  • Je houdt jezelf beschikbaar van 31 juli tot en met 2 augustus 2019 (d.w.z. de periode van Theater aan Zee dit jaar).


> Lees de volledige oproep ...

> Bekijk de video-oproep ...

> Lees het uitgebreide reglement met de voorwaarden voor Vlaamse en Brusselse kandidaten ...

> Lees het uitgebreide reglement met de voorwaarden voor kandidaten uit Nederland ...gepubliceerd op: 2019-05-16

Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen