Ad hoc adviescommissie Impulssubsidies

  • Hai-Chay Jiang (voorzitter)
  • Winny Ang
  • Jordi Casteleyn
  • Barbara Delft
  • July De Wilde
  • Carolina Maciel de França

 


Hai-Chay Jiang (°1969 Taipei) startte haar loopbaan bij BRONKS jeugdtheater, werkte als projectcoördinator bij Art Basics for Children, Het beschrijf/Passa Porta en kunstencentrum STUK. Ze was 8 jaar lang algemeen coördinator van Artforum vzw en werkt momenteel voor de stad Leuven als waarnemend diensthoofd voor de afdeling diversiteit en gelijke kansen.  


Winny Ang is kinder-en jeugdpsychiater en werkzaam te Antwerpen (praktijk 't_verhaal, DVC Sint-Jozef , Universiteit Antwerpen). Ze heeft een Msc in Cultural Psychiatry (Mc Gill University). Vanuit een levenslange passie voor (jeugd)literatuur en diversiteit denkt ze graag na over deze kruisbestuivingen. In het kader van het Sesamproject rond superdiverse kinderboeken schrijft Winny haar eerste kinderboek 'Op zoek naar Yori' geïllustreerd door Fatinha Ramos.  


Jordi Casteleyn (°1980) studeerde Germaanse talen aan de Universiteit Gent, en behaalde aan dezelfde universiteit zijn doctoraatsdiploma. Sinds 2015 is hij als docent verantwoordelijk voor Didactiek Nederlands, Didactiek Nederlands aan anderstaligen, en Talenbeleid aan de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoek focust momenteel op literatuuronderwijs en het verbeteren van spreekvaardigheid.


Barbara Delft (°1991) studeerde Taal- en Letterkunde (Nederlands-Spaans), Vergelijkende Moderne Letterkunde en Cultuurmanagement. Ze is redactrice bij VERZIN, het tijdschrift voor schrijfliefhebbers, en was enkele jaren medewerker bij Creatief Schrijven. Momenteel is ze assistent voor de Master in het Cultuurmanagement (UA). 


July De Wilde (°1976) is verbonden aan het departement Vertalen, Tolken en Communicatie van de Universiteit Gent. Zij publiceert over vertaling, ironie en Spaans-Amerikaanse literatuur.


Carolina Maciel de França (°1986) is sinds 2007 actief in het Vlaamse podiumveld en was onder meer verkoopster en artistiek medewerkster bij ARSENAAL/LAZARUS. Ze schrijft, adviseert en creëert. Verder twijfelt ze momenteel tussen solliciteren en emigreren.


Vorige Volgende Afdrukken Link doorsturen